fuck yall

Jag är inte kär
Har aldrig varit
Tänker aldrig bli
Så jävla onödigt så det finns inte
Jag är inte bi
Inte homo
Inte straight
Inte a
Jag är ingenting
För det finns ingen mening med att vara något
När man inget kan vara
Jag är jag, tyvärr
Föddes sån
Jag önskar jag vore någonstans hundratals mil bort
För jag hatar allt
Jag hatar dig
Jag hatar mina vänner
Jag hatar mina ex
Jag hatar min familj
Jag hatar mig själv
Jag hatar att jag tvingades till denna värld
Jag hatar att jag aldrig kan slita mig härifrån
Jag hatar att jag måste stiga upp varenda morgon och vara glad
När allt jag vill är att sova bort hela livet tills jag kan få lugn och ro
I helvetet

Hejhej Monica hej på dig Monica!

Tjooooo jag funderar på att skaffa lugg, vet dock inte, hrmfffff får la se hur det blir med det alltså.
Blev sugen som fan när jag såg Christina Aguilera på project runway nyss, hon är så jävla söt och hennes hår är to die for. Dock så skulle jag behöva förlängning för att få exakt den frillan, men whatever liksom!

OCH JAG BLIR GALEN PÅ ATT JAG ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK SÅ JAG TYP DÖÖÖRRRRRRRRRRRRRRR och jag blir galen på att jag är så jävla kär att jag avlider. :( kan ingen bota mig??????

Btw så har jag kommit på att Alexander Nilsson á la 'kniven mot strupen' är helt jävla gorgeous.

Hellboy fucking fingered me!

Mamma är på 40-årsfest hos Susanne som fyller år idag. Jag är ensam hemma med Miah, mycket trevligt att få lita privacy. Klev upp kvart i fem hahaaha så är rätt så utvilad. Funderar på att dricka kaffe också, menmen.
Kollar på "allt en tjej vill ha" och de sitter och äter frukost - rostat bröd, jag är riktigt jävla äckligt sugen på rostat bröd nu bara därför.
I flera dagar nu har jag varit äckligt sugen på en stor kebabpizza med riktig, smörig bearnaise också. Det ska jag äta på min födelsedag! Och strips. Ska bli första dagen jag äter sådan mat igen, efter dessa shakes.
Har gått ner 4 kg nu, tror jag. Det är 3½ eller 4 iallafall heheheeh! Känns bra. Ska gå ner 10 kg till innan jag är heeelt happy, vilket bör ta ungefär 7-8 veckor i den här farten - alltså födelsedagen 19 mars.

"Varför försöker du så desperat passa in, när du är född till att sticka ut?" - så jävla underbart citat!

Jag typ ska tända några ljus (såg dock precis att det på bordet var tänt redan, weird) eheuehu.
Ska dricka te senare också mueh.
Nu har jag inget vettigare att skriva.
Ha're!


prlzd anlzd n scrfzd

Bara jag som förstår rubriken.

Det börjar närma sig 5 månader för mig. 5 månader av hopplös längtan, önskan och trånan efter honom. Helt cp är det. (tror jag skriver 'helt cp äre/är det' i vartenda inlägg?)
Men det kan inte hjälpas, jag är kär. Det går åt fanders, det vet jag. Men jag kan fortfarande inte släppa det. Honom. Känslan. Kär, så jävla kär. Olycklig, överlycklig. Blandade känslor, som om man skulle stoppa en morot och en gurka i en mixer, ungefär! Så blandat är det.
En pirrig känsla som gör mig svimfärdig vid minsta lilla grej, och illamående vid varenda svacka.
Jag är inne i en svacka, och jag hoppas jag kommer kunna släppa de här känslorna snart, för det är inget jag behöver. Onödigt att kasta bort massa sådan energi, helt enkelt.

Var förresten hos Alice idag efter skolan med alla 'original'-tjejerna i klassen. (Bea, Alice, Anna, Carro och Sara) så som det ska vara!
Imorgon blir det nog att dra iväg till Sara för ungefär samma sammanträde. Mycket trevligt att få lägga tankarna på något annat.

Ska nog sova snart, är trött. Sov med mig?

Nightmare before weekend!

Inatt drömde jag en mardröm som jag bara måste skriva ut här så jag inte glömmer bort den.
Den var verkligen äckligt hemsk, för den var så jävla verklig, jag vaknade när jag drömt klart av att kudden var våt av tårar och jag grät som en idiot.
Jag trodde först att det var på riktigt och därför fortsatte jag gråta, sedan några sekunder efter så insåg jag att det faktiskt inte var sant, då började jag fnissa för det var så jäkla fånigt.

Men iallafall, here we go!

Jag och Sara skulle gå och bada i någon jävla sjö, asnajs vare.
Sedan kommer jag ihåg till min fasa att det inte var en sjö utan en älv, och precis när jag panikslaget skriker åt Sara att vända om så kommer vi till alla extrema underströmmar och vi kan omöjligt simma därifrån. Vi dras med, och en stock flyter förbi som jag genast tar tag i och hoppar på. Känner hur jag snabbt flyter närmare vattenfallet med stenig avgrund, men fastnar mellan två stenar mitt ute i älven.
Mer kom jag inte ihåg för jag vaknade upp (i drömmen alltså) i min egen säng tror jag det var, med mamma och Leif bredvid mig. Skriker rakt ut och frågar vart Sara var, och de säger att hon dött.
Jag började gråta som en idiot i drömmen (och antagligen irl med uppenbarligen), sedan minns jag inte så mycket mer än att jag plötsligt befann mig i Saras kök och sörjde med hennes föräldrar, hehu spooky.

Tillochmed i morse så satt jag och tänkte på att jag hade så få vänner, sedan kom jag på att Sara faktiskt var vid livet och jag började le som en idiot och blev fett överlycklig. HAHA helt cpsjukt. Hoppas jag inte är en sanndrömmare för då jävlar kommer jag dö.

Ynkliga ynk.

Mjaaa jag bytte namn på bdb till Ynk hahaahah så sött jueeehhhh.
Nu sitter jag och är lite smått nervös och väntar på att gå ut till bussen så man får dra sig iväg till broman.
Det är tur att jag har två jäntor vid min sida som antagligen är lika nervösa som jag!
Men jaaaa0. Känns lite cp för vi är inte säkra på om Sara får följa med eller inte haha, men ja. Vagöman liksom heheehehehe.
Jag klippte håret igår innan jag duschade också, känns awesome. Mycket snyggare nu än innan må jag säga, också beställde jag blå hårfärg så snart blir projektet halvgjort!
Septum saknas. Försöker tjata på mamma att få septum'en av henne i julklapp, ibland känns det som om jag ska lyckas och sedan krossas drömmen lika snabbt.
Men jag SKA lyckas, bannemig! Annars låter jag Emilia göra den på mig så det spelar ju ingen roll om jag får den av mamma hos Pierre eller på redrum, eller inte. Hon vill inte att jag ska ha septum u see! Heheuehuhu.
Men whatever, nu ska jag på toa och sedan gå ner till gamla skolan och vänta på bussen. Ha're!

Packa ryggsäcken full av fiskbullar.

Kollar på animal planet, någon gubbe hade blivit attackerad av tusentals bin. Fyfan vilket öde, skulle vägra. Helt seriöst. :s

However. Jag har assvårt att sova. Bara för att jag tänker på bög mckuksug som inkräktar min hjärna 24/7 och gör så jag inte kan sova. ÄR SÅ JÄVLA FÖRÄLSKAD. :(:(:( + att jag är så jävla typ nervös inför att åka på broman på måndag, känns asläskigt hahaha! Hoppas Sara följer med annars dör jag litegrann ju. :'s
Alice är asnice men jag känner henne ju inte sådär jättebra så det blir nog rätt såååå...... pinsamt ett tag. Yaooooooo men ja hej heheheeh hejdå godnatt ska försöka sova ändå nu.

I'm a lunatic.

Yaaaaa haha idag har jag levt på äpplen och naturdietshakes. Det är en mysig diet, efter bara några dagar är man aldrig hungrig längre och då blir allt mycket lättare. Dock så är det lite jobbigt när småsyrrorna sitter i soffan med varsin godispåse! Det är då man tar till små äppelbitar. Yeaaahh my rescue.
Har förresten nästan lyckats övertala mamma att ge mig septum i julklapp istället för kläder hehehe.. ja jag skulle få beställa kläder i julklapp, men har inte gjort det ännu. Så jag föreslog piercingen istället och tjatar på henne hela tiden haha, det gör mig lite illa till mods men whatever. Vill man ha något så får man försöka fanimig!
Imorgon ska jag gå på konsum och ta ut pengar + kanske posta iväg min mobil till lagningen så jag kan börja använda den snart.
Tror dock inte jag tänker börja använda den förrän värmen börjar komma tillbaka, vill inte riskera att den frysskadas haha! Och jag älskar min gamla röding.

Jag försöker dissa bort dig ur mitt liv i hopp om att kunna glömma, men det har bara resulterat i att jag mår ännu sämre och inser ännu mer hur mycket jag behöver dig. Bara genom att prata med dig släpps en tusenkilos-sten i hjärtat och allt blir mycket bättre.
Varenda kväll ligger jag i sängen och tänker på dig och blir helt lost. Det är helt cp alltihopa. Cpcpcpcpcpcpcpccpcpcpcp.

Jag hatar dig, det är därför jag älskar dig så.

jak vill vara ewmohh x<<<<

Hejhej, idag är det fredag och jag älskar't. Jag mår dåligt för att jag åt lite mycket sallad på skolan idag, men inget mer slarv nu alltså!
Har bestämt mig för att hålla den här jävla dieten i MINST en månad, helst två. Ska väga 60 kg, det har jag inte gjort sedan jag gick i 5:an. :):):):) jag var asfet när jag var liten. :ss fetare än nu tillochmed. :s
Men anyhow.
Jag har bestämt mig för att inte lägga upp någon bild på bdb mer förrän jag gått under 65 kg och klippt och färgat håret. Och piercat vilket jag förhoppningsvis gör om en månad när jag fått nästa barnbidrag hihihi!
Om mamma nu orkar/kan/vill hänga med till Pierre dvs! Vilket hon gör för det har jag bestämt.
Btw så mår jag jättedåligt hihihihi jag skulle kunna brista ut i gråt närsomhelst!
:D:D:D
skojskojskojskoj
hihihihi
Åååhh jag vill ha första februari så jag får fler gratis sms. :sss jag har typ 200 kvar så jag kan typ inte smsa.
Det suger, jag får abstinens! Jag tror aldrig jag har gjort slut med så många sms under en månad. Lite b.
Jag funderar nu på att gå och göra en shake, men ska nog vänta tills mamma kommer hem. Hon är på dagis och hämtar ungarna u see, vilket inte gillas för nu ska de vara här  i en hel vecka. -blargh-
Menmen.
Nu är mitt rum städad, sängen nybäddad och då är det mer behagligt att isolera sig därinne!
Jag saknar Sara btw. Inte träffats på en vecka och det kommer nog dröja minst en vecka till innan vi gört. :sss
Jag ska ju snåla med pengarna nu så jag har råd med den jävla piercingen, sååååå jag kan inte åka nånstans heller.
FETT B.
Hursomhelst nu orkar jag inte skriva mer.

Guten tag!

Cpanders och invalidgreger. :SS:s:S

När jag är depp/arg så vill jag städa, och när jag städar (och är depp/arg) så vill jag lyssna på musik, så nyss städade jag och lyssnade igenom massa gamla brända skivor. Hörde en låt som fick mig dö inombords av underbarighet <- ja det är ett ord men jag visste inte vad låten eller artisten hette, därför sökte jag texten på google. Jag älskar google.
Till min förfäran så ser jag att det är Håkan Hellström vilket jag även hade mina aningar om innan, så nu har jag gått från att ogilla till älska Håkan Hellström tack vare en jävla låtjävel.
Btw så heter låten en vän med en bil och den är mysmysmys!!!!!!!!!!!!!!!


Jävlaäckelonsdag.

Det har aldrig slagit mig förut.
Jag har alltid försökt lirka med mig själv, "han kanske gillar mig liiiiite?" men det har aldrig slagit mig förut.
Om så vore fallet så skulle han väl ha sagt något? Han vet hur oerhört kär jag är i honom. Lite hemskt ändå, men hursomhelst.
Eftersom han vet så borde han ju säga något?
Fast å andra sidan så.. ääähhh. Jag orkar inte, jag vill bara glömma och gå vidare.
Ibland saknar jag Erik och önskar att det hade funkat med oss, då hade jag inte suttit här nu så äckligt kär i en person som knappt orkar med mig.
Folk verkar inte ens kunna förstå hur kär jag är, men det är verkligen så man får ont, riktigt ont i magen av alla känslor som fyller ut allt tomrum och av någon anledning gör allt ännu tommare.
Helt cp är det.
Blehhhh.

Nu ska jag stänga ner datorn och gå till skolan, första gången sedan innan helgen.
Känns inte bra, får hoppas det blir bättre än vad jag tror dock.

Ha't så bra assholes!

Dö!

Jag är på dåligt humör och mår asdåligt och balbalablabala men mamma och jag ska börja med naturdiet nu igen så det äger för nu ska jag bli smal hihihi godnatt.

Too cool for school g'damn.

Yeah, idag vart'e ingen skola för mig. Sov lite länge kanske! Men rätt skönt ändå.
Sitter här nu och typ. Snorar HAHAHA gud vad det där lät snuskigt men jag var inte ens så värst seriös, jag har inte mycket att skriva om helt serri.
Jag vill ha pengar nångång så jag kan pierca mig, men jag måste reka min mobil och skicka iväg på lagning vilket kostar rätt mycket, sedan så måste jag vänta tills efter 20:e februari innan jag kommer ha råd att pierca mig.
Blehu blehu om jag inte lånar av mamma! Men hon lånar knappast ut pengar till mig, speciellt för sånt som hon inte ens vill att jag ska göra. :ssss
Jag ska dock tvinga henne följa med när jag gört annars får jag ju inte ens göra't så därför så aaaahhhh WHFERHGHWERH JAG BLIR HELT DUM I HUVUDET NU ASSÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå
ahahahahh jag är så sär sär woho jag har damp yeahhhhhh tralalaaalaoaoaili mamma sitter och håller i min kusin Marcus barn hahaahahahahahahahaahhaahiahaihaiahi varför jag skrev ett långt *asg* efter det vet jag inte hrmf men ändå jag är så cp och trött och aaahhh hahahahaa nu ska jag sova godnatt

Både Kasper och Jesper och Jonathan!

DET GÖR SÅ JÄVLA ONT I MIG, hur fan kan man vara så äckligt jävla kär i någon? Lite äckligt egentligen. Speciellt när man är kär i någon som man egentligen inte alls känner.
Och jag har varit så länge.
Försöker hålla hoppet uppe liksom, men ju mer jag tänker på allt, ju mer inser jag hur omöjligt det är.
Fyfan hur det känns.
Känns som om man blöder på insidan, typ som om man blivit huggen utan synliga sår.
Aweful pain.
Man tycker att jag borde tröttna och gå vidare snart, men det är fan omöjligt. Det går inte en dag, inte en minut utan att jag tänker på're.
Fuckhell, assrape, blbalbalablablablabla.
Sist jag var såhär kär så blev jag lite småförtjust i andra under tiden, men nu mår jag illa bara vid tanken.
Jag har bestämt mig för att det är du, endast du.
Eller snarare något i mig har bestämt det. Varför? HAHAihaia jadu det vet jag då fanimig inte. Det är ofattbart.
Helt cp.
Antagligen dags för att inse hur det ligger till och släppa taget och sedan gå vidare, men det är ju möjligt, helt omöjligt att bestämma över något sånt.

Hur kan det vara så svårt att släppa taget?

Enstrålkastarpenisgånger2.

Hahahahaihaiahi åh. Nu vet jag typ exakt hur jag vill se ut. Jag har kombinerat kläder, frisyrer och sminkningar i min skalle i flera veckor nu och kommit fram till hur jag vill haaareeee!
För alla er som bryr er så jävla mycket alltså, så ska jag nu förklara allt bara jag gått på toa.

- springer på toa 18:58 -
- kommer tillbaka 19:02 -

HURSOMHELST liten toapaus här asså!
Men jag ska klippa håret kort. Typ jättekort. Ska prova ha långt i nacken, precis som nu (wow vad långt, men ah långt jämförelse med vad jag ska klippa på övriga håret) och sedan lägga i kanske 10-20 slingor i nacken i svart och platina eller rosa, och färga det övriga håret vitt eller rosa. Sedan typ ha såna typiska 80-talsjeans med ganska hög midja och hängslen med tshirt instoppad hahaiahi det är najs så klaga inte. :(:(:( och nå' najsiga skor.
Typ ett exempel!
Eller vit skjorta, med ett svart linne utanpå och shorts i jeans eller läder med nätstrumpbyxor under.
It's totli awesome. GUD VAD JAG SÄGER AWESOME HELA TIDEN HAIAHAHAIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eftersom att det här är min blogg så kan jag lägga upp massa såna här onödiga grejer om mig själv utan att skämmas.
Dessutom ska jag ha min awesome piercingkombo och gå ner 10 kg, vilket jag är i färd med redan.
Goin' to be awesome shiethhhh.

ORKAR INTE SKRIVA MER MEN SKRIVER NOG SENARE HOKAY HERRÅ

MITT FCUKING HÅR och jag stavade fel på fucking medvetet

I luggen har jag nu ca 5 cm utväxt, i det övriga håret ca 1 cm.
Jag tänker spara ut håret 5 cm till utan att färga eller bleka, sedan klippa av allt utom utväxten och bleka 1 eller 2 gånger, sedan ha rosa eller röd i luggen.
OCH dessutom så funderar jag på om jag ska behålla längden i nacken och slänga i typ 10-15 nagelslingor i platina&röd/rosa, hehu. I mitt huvud ser det najs ut men vettefan hur det ser ut irl.. värt att prova, bara att ta bort annars liksom.
Säg mig folk, shall I do that? I need your opinions!

Ladybird

YEsyes hejhej hoho bögbög osvosv vad görs?
Näemeeeeen seriöst, skola idag. Segt.
Igårnatt (natten mellan söndag och måndag) så somnade jag vid 12 och vaknade vid 02:15 och låg vaken fram tills att jag skulle kliva upp. Inatt blev det EXAKT samma sak. Blir det likadant i natt så kommer jag kollapsa på skolan, seriöst, så jävla trött är jag och det har ändå bara gått 2 dagar.
Fyfan, jobbigt.
Men blir najs helg med bögen iallafall. Det ser jag fram emot, yehhh.
Nu ska jag gå ifrån datorn hoho, suttit här i nästan en timme. Shit. :S:S::S
Jaja. Ha're!

Birk Borkason

HAahAIhaiahIhaHAAIahaHA jag blöder, jag dör, pöpöpööpöpö
jag dör för jag är så kär
och det gör ont i hjärtat
därför dör jag av.. det
eheheiheie åååhhh jävla........ hjärta som beter sig som en egen individ och bestämmer hejvilt hur jag ska känna
jävla as alltså
fyfan
:S:S.sS:s:s
nu ska jag kolla på the simpsons och sega
godnatt fagzorz

Sateslyna.

Hehu har fastnat totalt för ordet sateslyna. Så sött ju. Aw.
Hursomhelst!
Nu är det söndagen den 10 Januari -10. Imorgon är det måndagen den 11, också kallad "skolstart" vilket jag inte alls gillar.
Har haft ett 3 veckor långt jullov nu och det har varit hur skönt som helst!
Haft superkul och grejer. Varit med Sara aka Horfitta nästan hela tiden, det är mysigt.
Varit typ snuskigt fjortis, det har varit skoj, men nu är jag bara trött på't.
Jag vill göra något åt mitt hår som ser förjävligt ut men vettefan vad.
Under helgen har jag förresten gått ner nästan 2 kg, woh!
Imorgon ska jag och mor börja banta, så på min födelsedag ska jag fan ha gått ner minst 5 kg till.
Fyller ju 16 den 19:e mars alltsååeeehhhh!!!! :S:S:S:S
Jag vet precis vad jag vill ha i födelsedagspresent hihihihihihi.
Samma sak som jag önskade mig i julklapp.
Haha en mänsklig och omöjlig julklapp. :(
Vad tråkigt.
Menmenmenmen
Nu ska jag nog sova tror jag, eller jag vill ha o'boy först, men nja vene, eller jo. Jag ska dricka varm o'boy. HEHEHEHEEHEHE hej jag ska banta woho märks va????
Men skit samma.
Jag unnar mig det eftersom det är en depressionens dag.
Cya later alligator.
P0ss!

Piercings owhoho wow owls

Ah nu har jag bestämt mig.
Tänkte skriva ut min idé här innan datorn dör (5 minuter på mig wohoho!)

Iaf!!! Bara som en mindmap och grejer hahaha kände att jag måste skriva't bara.
Men iaffff.

Sparar pengarna jag får den 20:e (300 lolol) och sedan roffar jag åt mig varenda krona jag får tills jag har 500, eller så väntar jag tills 20 Februari helt enkelt ehum.
Då drar jag med mig mor och piercar mig hos Pierre i stan, septum.
Efter att jag fyllt år så gör jag en vertikal i underläppen, sedan så skramlar jag ihop 500 till något efter och gör en mouche.
Efter sommar'n gör jag en smiley, och sedan får vi se om jag gör en till mouche eller låter allt vara.

Jag och mamma ska även börja äta massa nyttigt och gå ut och gå varje dag, så jag ska fanimig nå mitt mål på 60. Helst 58 bara för att liksom, men ah.
Då ska jag pierca naveln yeah woho!!!!!
Bara för attt, inte för att jag så gärna vill ha det, bara för att.
HAHA.
Och när jag blir 18 ska jag fan ha en genitalpiercing och en assnygg tatuering p åarmen som jag kan beskriva mer invecklat en annan dag när jag har mer tid hihihi!

Och håret måste jag fundera mer på. Blond tills vidare.

MEn ah det var allt! MÅSTE STÄNGA NU MEN HEJDÅ POSSSS <3

SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG!!!!!!!

Nu är jag fan trött på att vara fjortis.
For real.
Orka vara så äckligt tråkig, normal och äcklig i allmänhet. Uäh. :S:S:S
Okej jag gillar fjortisar, vill ba' inte vara en själv aki hihihi. :D:D:D:D
Nejmen seriöst.
Jag vill göra något drastiskt.
Men jag ska låta mitt hår vara tills vidare, ni vet ju hur jag blir hahahah.
Ska banta ner mig 12 kg... vilket jag sagt aslänge, men nu ska det ske på riktigt faktiskt.
Innan jag slutar 9:an. Woho!
Blir väl trevligt.
PAssar utmärkt nu när jag inte har någon egen dator att häcka vid hela dagarna, sitter ju och vakar över att mamma ska lämna över sin till mig varje dag haahaha.
Då kan man väl lika gärna gå ut och gå med hunden eller vad fan som helst?
Hur nu det ska gå, ni får önska mig lycka till med min äckelfobi eller ringa mig och hålla mig sällskap under mina iskalla kvällspromenader!
Inget godis heller. Jag har fan försökt äta godis flera gånger men mår bara illa av det och det är inte ens götttttt så vafan ska man äta det för?
Fett onödigt ju!

Anyhow.
När jag losat 5-6 kg så ska jag börja fundera på hur jag vill ha mitt hår och grejer, ge mig förslag för jag hoppas på att det inte ska dröja allt för länge!

Vill egentligen skriva asmycket mer men klockan är nu 05:00 och om 2 minuter dör datorn eftersom jag inte har laddaren i (som för övrigt är trasig) såatteh.

GODNATT TTYL!

Pikabooooooooooooooooooo & peek-a-boo

Hohoho, nu har jag tvättat alla mina nerspydda kläder, inklusive jackan asså!
FETT NAJS. :):):):):))
Och min blå, nästan obrukliga fot är typ nästan helt bra. Bara det att om jag vickar på den så blixtrar det till framför ögonen håhåohohoojojoj.
Idag åker mammas Anette hem igen huehu sad. :(
Det var ju mysigt asså. :(
Men ahja whatevör likssss.
Imorgon ska Fillan tatuera sig och jag är sjukt avundsjuk, på onsdag ska jag på bio med söta lilla Sara och vi ska se på Avatar hihihi mysmysmys.
OCH då ska vi fanimig äta Ben&Jerry's för det fanns bara två smaker på ica igår och det var två äckliga sorbet-smaker which I don't like asssueeee.
Och nu är det typ... drygt 3 månader tills jag fyller år wohoaaaoh!
Sweet 16 liksom.
Gud vad denna text blev jobbig att läsa känner jag nu, men jag gillar att göra lite glädjetecken i mina texter.
För jag är lite happpiiiiii även fast jag inte är så värst happpppipipipiiiii hahaahahieheheheh.
AOKEJ MEN HEJDÅ PUSS PÅER

Jag bestela McChebabet

Nu har min mor besök av bonde-Anette, det är trevligt det ju.
Hade jag aldrig förväntat mig.
Nu ska de tydligen ut och gå.
Hahahah................................... det märks att jag har en massa att skriva om inte sant?
Senare idag ska vi hämta Fillan i Delsbo. Hon ska tatuera sig hos Kenneth, och ja, jag är så äckligt jävla avundsjuk på henne.
Menenen vad gör man liksom!
Iallafall. Jag ska köpa Ben&Jerry's och döva min avundsjuka med massa underbar glass istället, det går lika bra.
Och som nästan alla nog förstått så skulle Lussan hit och pierca idag, men det blev ju inte av, så nu vet vi inte riktigt när det blir, men jag börjar bli otålig.
Så jag har bestämt mig för att om det inte blir något Lussan-besök innan jag fyller år så ska jag dra mig till Redrum eller Pierre och pierca mig där istället!

HEHUEHEUHEUHUEHUEHEUHEUHEH mjajajajaamajamjamjaajajmja nu ska jag inte slösa bort mer av eran tid.
Ha're!

Enstrålkastarpenis.

Nu är man äntligen frisk i huvudet efter en extrem fylla samt min värsta baksmälla.
Nyårskvällen var suverän, iallafall det lilla jag kommer ihåg.
Jag kommer ihåg att jag och Sara var på station' och väntade på Benjamin. Jag hällde i mig mina 3 öl, och var rätt så askalas redan då.
Och ja, jag är lättpåverkad.
Sedan när Benny kom så drack vi en massa vitt vin.
Vi gick till Skutan och skulle möta Linus om jag minns rätt, fick några pussar, haha. Halkade omkull.
Pratade med "Avskum" som han tydligen kallas.
Sedan skulle vi gå hem till Emmut, då smsade jag mamma och sa att jag hade druckit. JAG ÄR SÅ STOLT ATT JAG FAKTISKT BERÄTTADE DET istället för att låtsas om inget... för det hade ju varit rätt kasst med tanke på när jag kom hem.
I vilket fall så kom vi hem till Emmut, jag och Sara sprang in på toa och asgarvade och jag kunde knappt stå på mina ben. Jag gick ut på balkongen och ringde Jesper.
Det var jättemysigt, antagligen höjdpunkten på hela kvällen!
Hahaihaaiha <3
Sedan så öh.. ringde pappa! Han var jättesur. Men det var nog mest för att han själv var lite påverkad också.
Sedan efter det så kommer jag bara ihåg att jag satt vid bordet och drack mer vin, och har nog en lång minneslucka där, sedan var vi utanför hemköp och jag fick en kram av Jocke som satt i bilen. Kommer inte ihåg hur allt gick till faktiskt.
Sedan så minns jag när jag satt i bilen påväg hem från Delsbo, och sedan minns jag när jag hade kommit hem hur jag låg och grät i sängen. HahahaAHAHaHaa.
Har fått höra nu såhär lite efteråt också att jag hade tydligen hånglat med Benny vid midnatt, varit ute med Xander, pratat med mamma i telefon, varit ute och väntat på Jocke i typ en timme, Sara hade tydligen ringt Jesper och sagt till honom att han är en slyna, och tydligen så hade jag spytt på bussen hem på både mig och Benny.
Det är nog det jag skäms mest över faktiskt.
Också tycker jag synd om Saras pappa som fick hämta oss i delsbo när vi var helt nerspydda. Hahaha usch fyfan!
Men jaaaaa0.
Det var väl lá trevligt ändå.
Såg på morgonen också att jag hade ringt till Lussan och Sara B, vilket jag inte alls har något som helst minne av!

Så igår, alltså dagen efter, låg jag i hemsk baksmälla, spydde 2 gånger faktiskt. Mådde illa.
Aldrig haft någon riktig baksmälla förr heheuhu.
Inget man vill ha heller för den delen.
Men jao.
Whatever.
Nu äre bra!
Och jag har skrivit jävligt detaljerat hur kvällen gick till från det att vi började dricka.
Intressant?
Näe, antagligen inte. Fast eeeeh don't care, tvingar ingen att läsa heller!

Snart kommer mammas bondekompis Annette. :'sss meningslöst, totalt meningslöst. VILL INTE HA MASSA FOLK HÄR, HAR FAN INTE VARIT ENSAM PÅ EN VECKA!!!!!
Hahaha uscheheehehe men jajaajajajajajaj hejdå.

RSS 2.0