Måndag, jag hatar måndagar.

Jag avskyr måndagar, det är så jäkla segt!
Anyhow, vägde mig imorse. Vägde 65,4 tror jag? Helt okej, glad att jag inte gått upp enormt mycket de senaste dagarna! (med tanke på vad jag stoppat i mig)
Men nu blir det hårdbantning för hela slanten i flera veckor, äntligen är födelsedagar och andra högtider över och jag kan fokusera på endast viktnedgång.
Känns bra, blir nog ingen promenad idag men imorgon så jävlar! Gick så jävla långt igår så.
Men ah, dunno what to say right now. Herrow!

Wohaowh after the storm.

Igår hade mamma 40-årsfest, det var.. trevligt, men jag har ju en sån extrem fobi för dessa sociala tillställningar så jag och Sara satt mest i ett hörn vid vårat ödsliga bord och pratade lite osv. Det var mysigt, utan henne där hade jag nog inte kunnat gå dit över huvud taget så!
Pappa fixade anläggningen och trubaderade lite på kvällssidan, jag sjöng en låt också vilket jag aldrig gjort i hela mitt liv tror jag. Eller alltså jo, jag har ju sjungit en jävla massa i mitt liv, men aldrig såhär. Examen är väl det närmsta höhöhö och det är fanimig mindre pinsamt.
Men det gick bra!
Ehm.
När jag och Sara gick hem vid 2-tiden så kollade vi sista halvan av "The Aviator" som gick på tv'n och sedan började vi kolla på Hostel 2. Önskade att det var ettan, den är hundra gånger bättre men whatever.

Det var oerhört trevligt att igår få träffa en massa kusiner och släktingar osv som man inte träffat på flera år, mmhmm!

Idag har jag inte gjort mycket mer än att kliva upp, äta frukost, gå ut och gå med Miha (i 1½ timme, asskönt!) och nu ska jag ner och hjälpa mor med städning i lokalen.
Imorse vägde jag 64,6. Det är sjukt underbart och jag hoppas på 63,9 till helgen!
Btw så har jag färgat håret blått och det är så jävla snyggt.

MANSHORA

Hola, idag är jag på skolan. Heheehhe. Har dock varit nästan hela veckan faktiskt! Om jag inte skulle ha varit sjuk i måndags så skulle jag ha varit på skolan hela veckan, det har jag inte varit på hur länge som helst. Sjukt coolt.
Imorse vägde jag mig och jag vägde 65.3, det gjorde mig glad för då har jag iallafall inte gått upp något de närmsta 2 dagarna. (inte ner heller, men sålänge jag inte går upp är jag nöjd)

MÅSTE GÅN U FÖR BIBLIOTIKARIEN SÄGETR ÅT MIG BYEBYE

Heyho!

Idag har jag varit så oerhört trött hela dagen att jag skulle vilja dö för att slippa känna av det.
Det gör ont i kroppen när jag går, och jag orkar inte gå och duscha.
Det kliar på min hand också, det är lite jobbigt!
Anyhow. Idag hade vi HK, och för att inte få IG i hemkunskap så måste man tydligen äta utav det man lagar. (tur som fasen att vi bara har matlagning var tredje vecka) åt två blåbärsmuffins mitt i all uppståndelse - inte okej!
De blev dock väldigt gouda. H3h3h3h3. Men alltså, ja. Gick ut och gick igen, har gått 1 timme varje dag denna vecka och det är supertrevligt, skönt för kroppen, bra för Miah the dog och uppfriskande dessutom, så jag ska absolut fortsätta med denna dundersköna, nya vana.
Bränner kalorier också. Thumbs up!
Mor har mått apa idag, det är så inte okej. Jag fick ta hand lite om ungarna, jag ogillar dem skarpt så jag tyckte inte det var så trevligt (dock så tycker jag om att laga mat och känna mig behövd!)
MENMEN I VILKET FALL.
Imorgon kommer Sara med mig på skolan och sedan sover hon hos mig, parteeeeey på lördag. Får hoppas på att det blir trevligt, tänker inte falla för frestelserna och äta något dock. Än mindre dricka något, men det får jag ju inte så det blir lätt.
Ska väga mig på söndag egentligen, men jag tar det på måndag så jag får lite mer tid till att gå ner.
Väger jag inte 65.0 eller mindre så kommer jag bryta ihop, få ett nervsammanbrott och jag kommer antagligen gå sönder inombords.
Nästa gång jag väger mig, alltså måndagen efter, så ska jag väga 64 eller mindre, och förhoppningsvis något runt (helst under) 63.5 tills torsdagen den 8:e då jag piercar mig.  Asnajs plan, får se hur det går med den dock.
Bygeln på min bh är trasig och sticker mig i revbenen, det gör skitont. Aj.
Ska gå ut och få hundjäveln att kissa nu och sedan ska jag gå och sova.
Snart kommr Fillis också, skoj!
Pusspuss.

Neger och president!

Jomen tjenare, idag var en toppendag förutom....

- Skulle köpa hårfärg, hittade en hundring i byxfickan på mina gamla, svarta byxor (som jag för övrigt hittade undangömda i garderoben för någon vecka sedan) som jag helt random glömt bort så tänkte passa på. Då fanns inte den grå som jag spanat på hur länge som helst, så fick nöja mig med svart tills den grå kommer in igen.
- Eftersom att jag bara köpte ett paket hårfärg så innebär det att man får 50 spänn extra, så jag köpte naturgodis för 30 spänn. Visserligen så var det oerhört lite och det är ju jävligt dyrt så, men ändå. Sån jävla ångest fick jag.
- Åt en ballerinakaka på skolan, ÅNGEST I MÄNGDER.
- När jag kom hem så hade mamma köpt en enorm godispåse och hade en massa center och lakritsfiskar, kunde inte motstå så har ätit en hel del av det. Mår ännu mer illa än vad jag gjorde under magsjukan, endast pga ångest. Vill kräkas, få diarré och bara bli av med skiten jag vräkt i mig idag. Aldrig mer, lovar er. Aldrig mer ska jag äta godis.

För övrigt så har jag varit på hyfsat bra humör idag, lugna lektioner och nationella på morgonen som gick galant.

Thumbs up.

Måste langa en rad åt min käre flockbroder också som är gorgeous i sitt nya hår.

Vad funkar bäst? Teeeamwooork!

Hahaha, hemma från skolan idag dårå.
Småsyrrorna glor på NickJr, något superkasst program där ett marsvin, en sköldpadda och en anka går runt och sjunger "Vad funkar bäst? Teamwork!" hela tiden. Supertrion eller något sånt haha sjukt tråkigt ahahaha glad att man inte är barn längre alltså.
Anyhow!
Börjar känna mig mer på fötter nu, vägde 66,2 imorse, det duger. Visst, jag vägde 65,3 för en vecka sedan men vad fan, för 2 månader sedan vägde jag 72, nästan 73, så jag ska väl inte klaga.
Hela den här veckan ska jag endast dricka shakes, vatten och eventuellt kaffe/te, men ja. Så jag hoppas på att väga 65 till helgen och sedan 64 helgen efter, och helgen efter det 63.
1-2 kg i veckan funkar feint!
Sitter i en lite problematisk situation också. Jag har 500 spänn, att pierca mig kommer kosta 600.
Ska visserligen få födelsedagspresent av pappa, farmor och faster också vilket brukar bli några hundringar, så jag hoppas att det blir pengar och inte något föremål för då blir det problem. Är skyldig Benjamin 100 kronor också, så ja. Om det krisar väldigt mycket så får jag se till att göra bara ena kinden sålänge, finns inte mycket mer att göra.
Men det blir nog bra ska ni se! Eller snarare jag, hrmf.
Kom på nu att jag måste köpa hårfärg också, hmmmmmmm!
Jaja blir bra.
PÖSS

Je vous prie de m'aimer.

Blargh spyr och grejer, skitkul.
Pepp på att pierca iallafall, måste dock gå ned ca 4 kg innan dess så nu jävlar blir det ren kur jävlar anamma.
Men då jag nått det målet så är det bara 5 kg kvar till 58 så det känns najs!
Kollar på svenska hollywoodfruar hahaha det är så kasst men finns fan ingenting att se.
Blir antagligen no school tomorrow.
Hmmmmmm ahwell, nu vet jag inte vad mer jag ska säga.
Hare.

Lördaggggg.

Ohai thar, idag skulle jag med min far till farmor och sånt, men det blev inställt vilket jag är lite glad över egentligen.
Slipper känna mig tvungen att käka osvosvosvosvosv, jag ska inte äta någonting nu på en hel vecka. Alltså, fram tills nästa lördag/söndag, har inte hunnit bestämma mig över om jag ska käka på mammas fest eller ej. Tror det lutar mer åt ett starkt nej, men man vet ju aldrig liksom.
Har gått upp ungefär 1-2 kg de senaste dagarna, eheheheheheheh, vill inte slarva med dieten mer nu. Vill inte bryta ihop fullständigt liksom.
Så ja, hoppas på att det blir bättre nu!
Ska inte väga mig före fredag iallafall, blir nog bara omotiverad och besviken isåfall.
Väntar på svar ifrån Rick också, frågade om 9:e april passar honom. Får väl se om han svarar eller ej, han är ju lite seg av sig som sagt!
Hoppas det funkar iallafall, isåfall blir det cheeks för mig @ fredagen på lovet, och då kan jag göra min total makeover under lovets gång och komma tillbaka till skolan som en helt ny person. Ska väga MAX 63 kg när jag piercar mig också, alltså har jag ungefär 3 veckor på mig att gå ner ca 2-3 kg, det bör väl fungera eller?
Ja fasen, I will not fail.
Sedan kan jag ta några veckor till åt att gå ner 3 kg till, sedan mina slutliga 2 kg som jag senare kommer gå upp när jag väl börjar äta igen.
Alltså, jag slutar på 60 om allt slutar som det ska.
Känns bra, mycket bra. Lite svårt att tro på att jag kommer lyckas än så länge, men det ändras nog snart!

SAKNAR MIN FLOCKBRODER.

Tjenare pudding, står du här och blöder?

På senaste tiden har jag lärt mig att:
- Det är oerhört vidrigt att kräkas då man ätit kebab.
- Pizza är inte så jävla gott.
- Pengar gör en galen.
- Att köpa en hel påse choklad är en dålig idé.
- Sockerkaka är roligare att baka än att äta.
- När man är trött ska man inte bädda rent i sängen för då utlöser man extrem aggression.
- Man ska aldrig ta någon för givet.
- Får man inte svar på sms så blir man lite smått irriterad.
- Det är faktiskt möjligt att sakna någon man aldrig mött, extremt mycket.

:D

hihi

Idiotpuppa Slempropp, grattis på fösledan

Idag har varit en helt okej dag, fast när jag ställde mig på vågen och insåg till min fasa att jag gått upp drygt ett kilo de senaste 3 dagarna så fick jag lust att köra ner fingrarna i halsen och spy ur allt jag fläskat i mig och var tvungen att stänga in mig på mitt rum och gråta ur min ångest en skvätt.

Puss!

Taula-Lajna Jånsen

That is me fellows!
Imorgon fyller jag år. Hela 16 år! WOW! :D:D:DD:
Alltså av någon anledning så älskar jag att fylla år, no idea why. :s
Fick nyss en förskottspresent av mor, röda converse. HAPPIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
Velat ha aslänge, sjukt najs.
Fick pengar av mormor igår också, också najs.
Hrmf.
Jag har beslutsångest över om jag ska pierca mig på redrum i gävle (blir 900 kr + resa dit och hem = ca 1000 spänn) eller hos Rick (blir 600 kr + resa dit och hem = 650), alltså det blir billigare hos Rick men vet inte vilka som är mest pålitliga. Rick är bra, no doubts. Redrum har jag aldrig testat, nog därför jag vill prova dem. Men kanske borde spara det tills senare? Å andra sidan så är kinderna sjukt krångliga att pierca så det kanske blir värt de där extra hundralapparna?
Ah jag vet inte.
Anyhow!
Bra dag idag, hoppas på detsamma imorgon.
Cheers!

Suck.

Sov över idag, mamma väckte mig halv 12 och var rätt arg, så nu har jag bestämt att hon får ta och väcka mig på morgnarna.
Hon bad mig nyss klippa hennes hår, så jag sa att jag gör det om hon skriver på åt mig när jag ska pierca mig.
She said yes!
Så nu är jag lite glad + mor ser ut som en nudel. Haha nudelmami.

Svårt att dissa den man vill dissa minst i hela världen, but a man's gotta do what a man's gotta do! Och ja, jag är bannemig en man.

SUKKERKAGE

Alltså hejhejhej hemskt mycket hej!
Jag provade nyss ett par byxor som satt åt som fasen för några veckor sedan men numera sitter perfekt.
Älskar't.
Väger 65,3 btw!
0,3 kg ska bort tills på fredag, med tanke på att 0,7 har försvunnit på 2 dagar så lär det inte bli något problem med den saken.
Igår sms'ade jag Rick och han sa att han gör cheeks för 300 kr/st, alltså ska jag göra det som belöning till mig själv för att ha varit så nedrans duktig någon gång i början av april.
Jag har bestämt att dagen jag piercar mig så ska jag väga 63 kg.
Jag är nästintill lycklig.
Jag känner mig fin igen! Snart iallafall hrmf.
Åhjustefan, klockan är 07:25 så måste ut och vänta på bussen nu. Har nationella idag, önska mig lycka till alltså!

GDAY!

I better keep on walking.

Tjuhu, jag är glad.
Jag väger numera 65,9. HEHEHEEHEH alltså, det är asmycket men lite för mig.
Om 0,6 kg så väger jag lika lite som jag vägde i somras, vilket är det minsta jag vägt på typ 3-4 år.
Och det ska jag uppnå fram tills på fredag(om 5 dagar)!
Sedan är det bara 5 kg kvar... ooohhhhh can't wait!
Anyhowwwwwwww.
Har bestämt mig för att jag ska göra cheeks, om inte Rick gör cheeks (vilket jag dock tror och hoppas att han gör) så ska jag se till att göra hos Pierre, redrum eller något annat nice ställe. För jag SKA ha.
Sedan när jag skaffat dem så ska jag inte ha fler i ansiktet tror jag faktiskt.
Navel och grejs ska jag nog ha, men inga fler facialpiercings typ.
....... okej KANSKE en centrerad labret efter sommar'n MEN INGET MER AKEYHHH lovar!

Btw, jag ska dricka te och imorgon är det skola och jag är på g att bli sjuuuk. Byebye!

Sing for the fucking sky, free as a fly, osvosv.

Det är så jääävla svårt att gå vidare. Jag försöker intala mig själv att det är över, tack och hej, don't need ya anymore.
Stunden efter ångrar jag det, känner att det är fan.. omöjligt.
För det är det. 6½ månad går inte att kasta bort på tre röda liksom, hur fan ska man göra?
Det finns ingen annan för mig.

And this night I had a dream, a wonderful dream.
Varför kan inte livet vara mindre verkligt och mer drömlikt?
Det är så svårt att veta och förstå. Fanfanfanfan. Jävla kärleksdravvel.

j.h <3
I'm so in love.
Maybe I'll be over you one day, maybe I won't.
Just hoping for the best.
Fan, att man ens ska få känna såhär. Borde vara olagligt ju.
Idag vägde jag mig iallafall, 66.0! På fredag kanske jag lyckas komma ner till 65 som är precis enligt planen, fyller år då liksom.
Sedan inte långt kvar alls.

Funderar på om jag ska göra cheeks istället för labret.
Messade Rick igår för att höra vad han tar för det och om han över huvud taget gör det (inte alla som gör det liksomeehhh) och om det inte blir mer än 500 för båda (250 för en) så ska jag göra't.
Annars kör jag på labret och får vara nöjd med det!
Vill inte ha så mycket mer än detta tror jag.
Funderear ju på ögonbryn, men vi får väl se hur det blir med det.
Är mycket mer sugen på att tatuera mig, tyvärr så är det ju helt avfärdat av min mor.
We'll see how it goes!

wallawalla

Okej, vi tar allt i tur och ordning.

Inatt när jag gick och la mig så hade jag så förjävla ont i magen att jag höll på att tuppa av.
Låg i sängen och krängde mig fram och tillbaka i sängen och fick verkligen hålla mig i smärta.
Blev riktigt orolig att det var blindtarmen det var fel på, men det visste jag egentligen att det inte var.
När jag klev upp på förmiddagen så gick jag direkt till mamma och berättade detta, och började nästan gråta så gick tillbaka in på mitt rum någon minut.
Efter det så har dagen varit relativt lugn.
Twinsen har åkt till sin padre, Fillan har hållit sig mer eller mindre undan från mig och mor.
Själv har jag nästan bara suttit i soffan och känt mig sjuk och värdelös, är påväg att bli riktigt förkyld känner jag också har jag den jävla magsmärtan också.
Har tryckt i mig chokladtryffel och lite skinka, kände att idag var en bra dag för dietfusk. Ångrar mig nu dock, mår så jävla illa.
Susanne ringde mig nyss också och 10 minuter senare så hade hon levererat en låda med sushi som jag nu har ätit. Det var min sushidebut btw, och det var gott!
Däremot så var inte wasabin någon höjdare, men för övrigt riktigt nice.
Nu ska jag slänga mig ned i soffan med mor igen och glo på let's dance, sedan film och sedan ska vi se på solsidan.
Felix Herngren är min nya svenska idol, helt klart. Älskar karljäveln!

Ahyes, ha're.

Härmed förklarar jag mig ensam och besegrad!

Okej, egentligen är det mitt eget fel.
Men jag orkar inte harva runt som en liten mes längre, jag orkar bara inte.
Jag har varit kär i nästan 6½ månad i en person som ger blanka fan i mig.
Jag har en bästa vän som gör mig så arg, ledsen, sårad och irriterad genom att leva ett liv utan mig som jag själv valt bort.
Jag öppnar mig för folk som sekunden efter inte vill ha med mig att göra, och samtidigt så kommer folk från höger och vänster och tycker att deras liv är så sjukt tragiska och tröstvärda.
Som om inte jag har mina egna problem att deal'a.
Nu när allt verkar bli ljusare och stiga uppåt så går omvärlden nedåt. Snabbt, och snart kommer botten.
Det känns som om alla mina vänner bara lever vidare utan att bry sig om mig, även fast jag innerst inne vet att det inte är så.. eller?
Mina vänner gillar inte mig, utan sakerna jag gör.
Skulle jag inte vilja åka in till stan, hjälpa dem med sina problem eller prata med dem om sånt man vill prata ut om ibland så skulle de inte vilja vara med mig.
Skulle jag inte vilja supa once in a while så skulle de umgås med andra istället för mig.
Jag är inte typen som folk tycker om, och det har jag aldrig varit, det vet jag. Det är mitt eget fel, för att jag är som jag är.
Jag är asocial och umgås hellre med min mor än mina vänner, jag sitter hellre hemma i soffan än att åka iväg någonstans, jag har fobi för att vara med massor av folk osvosv.
Ska jag straffas för att vara den jag är?
Jag kan inte låtsas vara någon som jag inte är ämnad att vara.
Jag älskar att supa, jag älskar att skratta och ha roligt med mina vänner, men jag har mina gränser och nu är jag i en sådan period där jag helt enkelt inte orkar någonting.
För det gör jag inte, jag orkar INGENTING.
Deal with it bitches or gtfo.
Jag hatar allt.
Jag hatar att leva, jag hatar mig själv, jag hatar folk, jag hatar.. allt. Allt, jag hatar allt. Jag hatar dig som läser detta, och ja, om du skriver "hatar du mig?" till mig så kommer jag antagligen att svara ja.
Jag hatar alltalltallt.

Hejdå.

Lapis Lazuli

Jag fyller år om 9 dagar.
Då får jag pengar och kommer ha råd med lite grejer som jag kommer behöva.
Ska inhandla:
- Silvergrå hårtoning á la mood.
- Svart hårtoning.
- Piercingsmycken (töjgrejer till septumen, grov bcr, kort labrett, stjärnformad gängning)
- Kläder, smink, nya skor.
+ att jag ska pierca mig också, såklart!
Allt detta ska vara klart innan 1 maj, då ska jag även ha gått ner minst 7 kg till. Det klarar jag, hoppas vi på iallafall.
Efter det kommer mitt nya liv ta form och jag ska rensa min hjärna på gammalt groll, start over liksom.
Någon gång i slutet av maj börjar idoluttagningarna och dit ska jag.
Kan vara ett livsavgörande ögonblick, kan vara ett misslyckande. Man får hoppas på det bästa och tro på sigf själv så ordnar sig allt.
Hur det än går så kommer den här sommaren förändra mitt liv oerhört mycket.
Jag slutar i 9:an, jag måste sommarjobba, jag kommer göra en massa saker jag aldrig gjort förut.
Det känns bra, riktigt bra.
Det här är ett sådant blogginlägg som jag skriver mest för att göra mig själv på bättre humör, att kunna blicka tillbaka om en månad och se om allt går enligt planerna osv.
Innan jul så gav jag mig själv löftet att om inget händer med mig och the-one-I-love innan min födelsedag så ska jag skita i honom. Jag insåg inte att det skulle vara så snart, och nu är jag nästan där. Jag visste redan då att inget skulle hända, men jag har iallafall hoppats, förgäves.
Nu är det dags att gå vidare.
This is it, the new shit.

Spongify?

Jag får inte pengar, kläder, skor eller bussresor hit och dit av mina föräldrar.
Jag är väldigt hemkär och tycker om att vara för mig själv och kunna göra vad jag vill, tillexempel så sitter jag mycket hellre hemma och glor på tv/glor runt på datorn/lyssnar på musik och tar det lugnt, än att vara hemma hos folk och vara social.
Jag hatar att vara social med folk.
Med mamma eller hennes närmsta vänner är det en annan sak, de är familj och jag träffar dem så ofta att.. det inte tänks så mycket på.
Men jag orkar inte umgås med mina vänner, och om det gör mig till en tråkig människa then FINE.
Jag vill inte supa hela tiden för jag bryr mig om hur jag ser ut och det sista jag behöver just nu är en massa kalorier.
Om folk tycker att det gör mig tråkig och därmed inte vill vara med mig så skiter jag bokstavligen blanka fan i det.
100% ärligt så är nog de enda jag verkligen bryr mig om väldigt få.
Dock så är Benjamin en av dem och kommer föralltid att vara!
Jag är trött på att ursäkta mig för att kunna göra blaha och blaha, och jag är trött på att bry mig om vad alla andra tycker om mig.
As soon as possible I'll not be living here no more anyhow.

Herrow thar.

Idag och igår har varit massa sneda... alltså, jag började skriva "massa sneda" men skulle skriva att idag och igår har varit sega dagar. Hahahaah I'm psych.
Åh, tidigare idag så satt mor vid datorn och helt spontant frågade hon "vill vi flytta till Iggesund?"
Även fast jag vet att hon nog inte kommer flytta härifrån på många, många år så försökte jag pusha henne till att vi ska göra det. Hahaha.
Vill flytta härifrån. Hatar det här jävla stället, dessutom så har mamma nu sagt att det är väldigt otroligt att jag får flytta in till stan så då tänker jag då fanimig inte tvingas bo här i denna lilla pissby tills jag dör liksom.
Önskar att jag sökte in på John Bauer eller något så man fick flytta till Gävle eller Sundsvall.
Arrgrhhhh!!!!!!!!!

Jordnötssmör.

Jordnötssmör + rostat bröd = asgott <3
Dock inte ätit på tusen år, vill ha!!!!!!!!!!!
Vägde mig nyss, bestämde mig i fredags för att jag inte vågade väga mig förrän nu på söndag istället för igår, men kunde inte hålla mig.
Trodde jag skulle ligga på 68, men låg på 67,3 - det är asnajs, eftersom att jag vägde 66,6 som minst och det var i torsdags iklädd bara t-shirt. Egentligen bör jag väga nästan lika nu med, eftersom jag vägde mig påklädd nyss?
Feels awesome.
På söndag vill jag väga 66,0 och sedan 65,0 fredagen därpå. Då är jag precis enligt schemat, eheheh!
I will not fail.
Alltså, måste sluta pladdra på om min jävla vikt? Men jag gillar att läsa mina inlägg när jag gått ner massa och se hur lycklig jag var då över hur lite jag vägde liksom. Hahahaaihaiahi!
SNART FYLLER JAG ÅR OCH DÅ FÅR JAG SNICKERS. <3333333333333333333333
Har längtat i massor av veckor!

Plotterplotterplotterplank.

Kärkärkärkärkräkrärkär så jävla kär är jag och det gör mig arjjjj.

Igår runt 18-tiden så ringde Hanna mig och ville att jag skulle hem till Sara.
Sagt och gjort, några timmar senare satt jag i epan med henne och Lisa
påväg hem till Sara.
Vi alla fyra kollade film, "luftslottet som sprängdes", och den var faktiskt rätt bra.
Lite svårt att hänga med i allt dock eftersom att jag aldrig sett tvåan, bara ettan.
Men det gick bra!
Svullade lite chips. Mår illa när jag tänker på det, mitt liv har börjat kontrolleras till 100% av min vikt faktiskt.
Har kommit på lite deadlines här på tal om det!
15 april så ska jag väga 62 kg.
1 maj ska jag väga 60.
Under hela maj ska jag försöka gå ned från 60 till 57, och sedan ska jag vänja kroppen vid vanlig mat igen.
Hoppas kunna stanna på -60 sedan tills jag dör typ!
Vill även börja träna en massa i sommar, kommer dock inte ha tid eller råd.
Massa cykling och promenering får det bli!
Måste hålla mig i toppform.
Btw, ska raka av mig håret när jag når 62 kg.
Nice.

Ha're.

Headline.

Idag är det onsdag, säsongspremiär för Grey's Anatomy klockan 21:00! Har längtat i flera månader på att detta ska ske, likväl som Desperate Housewives säsongspremiär som var igår.
UNDERBART.
Jag börjar känna mig mer levande nuförtiden.
Jag ska pierca mig igen i början av april, det ska bli underbart.
Och, förresten, jag... vet inte, fick bara för mig att skriva något dramatiskt.
HEHEEH.
Mår illa dock, inte bra. Ska ta en shake snart igen tror jag! Dusch före kanske.
Jag ser dock ett stort - på att jag är trött hela tiden. Jag orkar inte gå upp för trapporna i skolan längre, orken är slut.
Jag orkar inte kliva upp på morgonen, totally exhausted.
Osv.
Om det beror på dieten, vätskebrist eller helt enkelt att jag är jag har jag ingen aning om, men hursomhelst så är det inget jag tänker göra något åt.

Ska klippa mig också! Efter att jag fyllt år. Först tänkte jag på en jättekort frisyr (likadan som Dolores O'Riordan hade förr), men har insett att jag ska behålla luggens längd och även lite mer.. frisyr än bara kort. Liksom. Det blir nice, platina på det alltså!

Hursomhelst. Tjarå.

Cougartown.

Alltså, hej.
Idag har varit en sådan seg och meningslös dag.
Har ätit asmycket (för att vara jag nowadays) så är orolig inför att väga mig på söndag. Hrmf. Nu blir det heeeeelt ren kur tills jag når 65 kg!
Efter det blir det väl likadant tills jag når mitt slutmål på 60. Sedan ska jag försöka gå ner något kg till bara för att liksom. Det ser tex finare ut med 59,6 än 60 liksom!
Jaja, meningslöst pladder.

Längtar tills jag skaffar min förbenade labret. Den kommer fullända mitt ansikte! Ett tag iallafall.
Och jag är verkligen, verkligen pepp på att tatuera mig. Dessvärre så verkar min mor ha dragit gränsen vid piercings, och jag är glad att iallafall det är tillåtet, så ja. Man får väl helt enkelt vänta!
Ska någon gång i mitt liv ha min moders och faders ansikten på handlederna + lite annat som jag funderat på ett tag.
I'm looking forward to that!
Anyhow, nu ska jag sova. Gnite!

Piercarplaner.

Det som jag planerat de närmsta månaderna är att jag ska skaffa
- Septum - check!
- Labret - coming soon
Men nu har jag även börjat fundera lite på en ett år gammal idé, sedgwick(kinder).
Ska låta denna idé vänta tills efter sommaren dock så att de får rejäl tid att läka innan de varma sommartiderna + att få lite mer tid att helt enkelt fundera på huruvida jag vill ha det eller ej.
Just nu är jag väldigt nöjd med min septum och är väldigt peppad på min kommande labret.
Är väldigt nöjd med Rick som piercare också, om Lussan skjuter upp sin hudikresa igen så ska jag köra rubbet hos honom. Om han har tid och lust dvs!
När jag väl skaffat min labret så kommer jag nog vara nöjd för ett tag, har funderat på att göra örsnibbar igen och få dem läkta så man kan ha riktiga örhängen eller eventuellt skaffa en liten töjning kanske!
På tal om töjning så ska jag ju även töja min septum då den läkt och vilat lite, dvs någon gång i slutet av april/början av maj. Ska då ha 3,2!
Väldigt pepp.
Hoppas bara att den inte blir infekterad eller så nu under läkningstiden, och att den läker korrekt.

Det var lite ointressant piercingprat från min sida, tjingeling!

Alltså

Idag har varit seg.
Dålig smink- och hårdag, valde att endast ha hårmousse i håret varav det var lockigt som en negerbuske typ.
Ni som inte fattade det där är idioter förresten.
Idag är det första mars, om 19 dagar fyller jag år och jag har varit kär i 6 månader nu.
Skojsigt hihi.
Näe förresten!
Men whatever. Kanske därför jag var't så låg idag hrmf.
Jaja whateeeeeeveeeeeeer.
Alltså, det här inlägget känns inödigt.
Hare.

RSS 2.0